2010-10-26 | 23:48:41

crazy oslo

Det kommer en tid när man har en stor saknad, saknaden av någon kan göra så mycket.
När man flyttar så blir allt så crazy. Man har mycket nytt att tänka på när man kommer till ett nytt ställe men när man väl börjar landa så inser man att man gärna skulle vilja ta med sig en och en annan person till samma ställe.

Man kan sakna en person för många olika saker. Kompisen som man går och tar en fika med och bara pratar med och tiden går så fort för att man har så roligt, man kan sakna sin partner och dess alls egenskaper som doften ifrån hans underbara kropp, hans leende som gör att du ler tillbaka även om du skulle vara på jättedåligt humör, just de där skrattet som bara den personen har, närheten bara den där varma kramen man kan få när man kommer inför dörren som göra att hela du smälter och sedan tittar han på dig och kysser dig långsamt och så försiktigt att allting stannar runt om eller så kanske man har börjat träffa någon och har sena samtal om nätterna, dem där samtalen som man aldrig vill vara först och lägga på telefonen om, de där intresanta som gör att man vill fortsätta träffa personen.
Man blir en fiende för sig själv om inte inser sanningen att man får faktiskt sakna.

Sanningens minut:

Jag saknar!

Dagens citat av Dr. Grey
"Kämpa för de som är ditt"



Puss L



Har nog sett alldels för mycket Greys Anatomy och blivit lite knäpp..


1 Kommentarer
Mamma Helén:

Nä då, du är helt normal:) Det är sunt att känna så. Det är klart att man saknar en eller alla.Eller en speciell person;).Det var ett stort steg för er att flytta från allt men det känns som du fixar det bra! Kram Mamsi

2010-10-27 | 07:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Namn: Maria
 Bor: Västervik
 Ålder: 18 år
 Intressen: Vänner foto musik  dans
 Övrigt:Jag har precis tagit  studenten efter att ha gått tre  år på Barn- och Fritidslinjen!
 I slutet på september åker jag  och snyggingen till höger till  Norge och ska bo och jobba där  på obestämd tid! Det ska bli  sjukt spännande. Bloggen är till  för att uppdatera våra nära och  kära hemma och runt om i  landet!
   Majsan
 Inför Norge
 Majsans foto
   Namn: Linda
 Bor: Västervik
 Ålder: 18 år
 Intressen: Vänner,musik,  träna
 Övrigt:Jag har precis, som  Majsan (Maria) tagit  studenten  efter att ha gått tre  år på  Omvårdnadsprogrammet -  Räddningstjänst!
 I slutet på september åker jag  och snyggingen till vänster till  Norge och ska bo och jobba där  på obestämd tid! Det ska bli  riktigt kul och jag är peppad till  tusen. Bloggen är till  för att  uppdatera våra nära och  kära  hemma och runt om i  landet!  Hoppas ni kikar in här då och då!

 Linda
 Inför Norge
 Lindas oto