2010-11-29 | 00:59:10

Fredag,lördag & en söndag

I fredags fick man finbesök av Hjalle och Lisa. Dom kom hit på eftermiddagen så dom fick landa lite först och "äta LITE choklad" sen gick vi och käka på Peppes pizza och den pizzan satt där den skulle, den var verkligen efterlängtad och dom andra verka inte klaga på den heller. Kvällen blev rätt lugn, tog några glas och vi hade mycket att prata om så tiden bara försvann och så var fredagen avslutad.
På lördagen hade vi bestämt oss för att gå upp rätt skapligt för att "göra stan", så de blev en riktigt stor mysig frukost först och sedan gick vi ut för att göra Oslos gator. Maria var sjuk så blev bara vi tre men de gjorde oss inget, vi hittade rätt bra saker ändå. Vi alla kom hem med påsar i handen och ett nöjt leende på läpparna. På kvällen lagde vi till en lyxmiddag med lax,potatis och marias sås och gjorde sedan iordnings oss för kvällen bravader, Marias utflyttningsfest.
Söndagen tog en promenad i den nyfallna snön som hade kommit under natten och sedan åkte dom hem.

Tack hörrni för en superhelg, blev mycket snack och skratt och gamla minnen blev som på nytt! =)
Många planer som har planerat nu. Så nu syns vi om fyra veckor så ska vi checka av en av planerna vi har, så fortsätter vi sedan för 2011.

Puss L


Häng på Kamelonten..


Hjalle skulle testa på hur de är och vara tjej?


Något hände på vägen?





Självklart så skulle vi hinna med vår klassiska bugg.
18 år har vi känt varandra. Tiden går fort när man har roligt & en stark vänskap!






0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Namn: Maria
 Bor: Västervik
 Ålder: 18 år
 Intressen: Vänner foto musik  dans
 Övrigt:Jag har precis tagit  studenten efter att ha gått tre  år på Barn- och Fritidslinjen!
 I slutet på september åker jag  och snyggingen till höger till  Norge och ska bo och jobba där  på obestämd tid! Det ska bli  sjukt spännande. Bloggen är till  för att uppdatera våra nära och  kära hemma och runt om i  landet!
   Majsan
 Inför Norge
 Majsans foto
   Namn: Linda
 Bor: Västervik
 Ålder: 18 år
 Intressen: Vänner,musik,  träna
 Övrigt:Jag har precis, som  Majsan (Maria) tagit  studenten  efter att ha gått tre  år på  Omvårdnadsprogrammet -  Räddningstjänst!
 I slutet på september åker jag  och snyggingen till vänster till  Norge och ska bo och jobba där  på obestämd tid! Det ska bli  riktigt kul och jag är peppad till  tusen. Bloggen är till  för att  uppdatera våra nära och  kära  hemma och runt om i  landet!  Hoppas ni kikar in här då och då!

 Linda
 Inför Norge
 Lindas oto